skyloop-01

Skyloop Stuttgart staff restaurant

Redesign of a building complex including signage systems with entrance hall, offices, conference rooms, library and dining area — Flughafenstraße, Stuttgart, Germany — 2016 — Flughafen Stuttgart GmbH

Holistic approach

The “Skyloop,” with its three interlocking oval structures, is the defining element of the New Office Airport Stuttgart (NOAS), the airport of the state capital.

A holistic design approach was applied to the interior, unifying everything from signage system to entryway, from public zones to staff cafeteria – and the two-storey, modern conference zone, graced with an impressive open stairway. The rounding of the façades and the resulting non-hierarchical office quarters made it possible to shape a futuristic workspace, in form and content.

similar projects